Pages

Tuesday, January 4, 2011

Mimpi ngeri!!


Permulaan penggal sekolah adalah satu pengalaman yang selalu di nanti-nantikan oleh murid-murid baru yang sangat teruja untuk menjejakkan kaki ke alam persekolahan. Segala persiapan kelengkapan sekolah dan hari pertama bertemu kengkawan adalah satu pengalaman indah atau pun buruk bagi sesetengah orang..... yeehaaa, sekolah dah nak start niii.....

Hmmm bagi aku yang bekerja di restoran ni, permulaan penggal baru adalah satu MIMPI NGERI..... time ni lah availability semua orang yang aku ambil bekerja masa cuti sekolah jadi zero. Sekarang ni aku tengah pening kepala nak buat jadual HAHAHAHAHAH gelak macam orang gila HAHAAHAHAHAH, satu cara nak tenangkan fikiran yang tengah berserabut ni huhhuhuhu.




Oh tuhan tolong lah selesai masalah ni secepat mungkin...... kami dah tak larat lagi ..... por vabor ayudarme!!!! tasukete kudasai!!!! Help!!!!! Bachau!!!!! ko meng aaaaa !!!!!!!!!

1 comment:

  1. Salam,

    Nanti akak update egg benedict tu ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...